Нона Йотова поставя световен мюзикъл на сцената на Studio 5

Афиш

10-01-2013, 13:03

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Ритъм, музика, светлина. Самота и в нея щурчета, щурчета с цигулки

Какво става, „Когато няма апетит за череши” ще ни разкажат Нона Йотова и Стефан Попов в едноименния мюзикъл, на 12 януари 2013 г. (събота) от 18.30ч в Studio 5. Световноизвестното произведение на Ангешка Ошецка, поставено от режисьорът Николай Георгиев ще ни пренесе във времето на втората световна война и невъзможната любов. Тя - в Лондон, Той – в Полша. Тя внезапно посещава родината си. ТойЯ преоткрива. Те може би ще запалят огъня, отново или може би ще се наранят?! Една история за вярата , за любовта, за мъдростта на човешкото познание: “Крайно необходимо е да обичаш мъжа, с когото живееш, а не мъжа, за когото мечтаеш. Защото мъжът, за когото мечтаеш не е и не може да бъде мъжът, с когото живееш. Но мъжът, с когото живееш може и трябва да бъде човекът, когото обичаш.”


Агнешка Ошецка – голяма полска поетеса, дала на полската песен необикновени текстове, заредени с поезия, енергия и човешка топлота. Българската публика я познава най-вече от постановката на Николай Георгиев на мюзикълът “Апетит за череши” – с музика на Булат Окуджава. Това бе театралният хит на 70-те и 80-тегодини на миналия век, игран на сцената на Театър “София”, през целия този период, от Йоана Попова и Ицках Финци.

Ритъм, музика, светлина. Самота и в нея щурчета, щурчета с цигулки... Усетете ги, на 12 януари 2013 г. (събота) от 18.30ч в Studio 5.

Сценарий и постановка – Николай Георгиев. Превод на текста на песните – Антоанета Попова. Композитор – Румен Бальозов. Хореограф – Петя Йосифова. Случват: Нона Йотова и Стефан Попов.

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335!