Бръсне ли се Андреа? (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

10-01-2013, 13:06

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата се появи на участие в Пловдив с мистериозна рана

Снощи Андреа разходи червените си обувки в Пловдив. Това бе първата й среща с феновете в нашия град за тази година и въпреки огромния си репертоар от песни, тя отново изпълни някои от хитовите парчета на последната си дуетна половинка - Азис. Певицата не пропусна да си поръча питие, за да мине по масите за едно бързо “наздраве”, но липсваха обичайните пози пред обективите. Явно се опитваше да прикрие нещо, мятайки дългите си руси къдрици.

Силно впечатление правеше мистериозната рана на крачето на Андреа. Някои от пловдивските й почитатели не пропуснаха да изкоментират странното одраскване върху тялото й, оприличавайки го на застъргване от самобръсначка. Едва ли причината е, че е бързала да се появи пред феновете си в града, защото певицата доста късно хвана микрофона снощи. Уж всички фолк гърли се хвалят с лазерните си епилации, а половинката на Кубрат се появява в този неподобаващ вид. Следващият път може да не се разхожда по голи кълки, а да скрие раните си.

Преди време на Адреа и бе предсказано, че през 2013-та година ще мине под венчило. Певицата сподели, че не е планувала брак в близко време. Според изпълнителката на “Искам искам”, двамата с Кубрат Пулев са доста непредсказуеми и нищо чудно да ни изненадат приятно с дългоочаквана звездна сватба.