Адел излиза от нелегалност

Булевард

10-01-2013, 14:42

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Очакват 24-годишната певица на наградите "Златен глобус"

Спомените за визията на Адел скоро ще наближат половин година, след като певицата се скри от медиите през последните месеци на бременността си и раждането на сина си.

Ето, че наближава времето, когато тя ще излезе от нелегалност. Очакванията са тя да се появи пред камерите на церемонията по връчване на "Златен глобус".

Изпълнителката на "Rolling in the Deep", която стана майка за първи път през октомври м.г., вероятно ще присъства на събитието в Бевърли Хилтън Хотел в Калифорния.

Британката има шанса да спечели наградата в категорията Най-оригинална песен за парчето "Skyfall", което стана официална мелодия на новия "Джеймс Бонд".

За целта обаче тя ще трябва да се пребори с конкуренцията на "Safe and Sound" на Тейлър Суифт, "For You" на Кийт Ърбан, "Not Running Anymore" на Джон Бон Джоуви и други.

24-годишната знаменитост страни от очите на обществото, откакто роди първото си дете. Очаква се тя да бъде номинирана за най-оригинална песен и на Оскарите, чиито официални списъци ще бъдат оповестени по-късно днес.