Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

10-01-2013, 20:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 11 януари

София

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

От 10.00 до 13.00 ч. в хотел „Шератон София хотел Балкан”, зала „Средец” ще се проведе заключителна конференция за представяне на резултатите по проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация“.

От 10.00 часа в залата на Областен информационен център – София ще се проведе информационен ден по процедура „На път“, финансирана от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

От 10.00 до 12.00 часа във Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ „Св. Климент Охридски” (бул. „Шипченски проход” 69А) ще се проведе гласуване на следните теми: „ЗА” и „ПРОТИВ” енергийните напитки, „ЗА” и „ПРОТИВ” кафето, „ЗА” и „ПРОТИВ” месото/вегетарианството, „ЗА” и „ПРОТИВ” банковите карти.

От 10.30 часа в Гранд хотел София ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Разработване на специфично обучение по операции за бенефициенти и консултиране по разработване и изпълнение на проекти по Оперативна програма „Регионално развитие”.

От 11.00 часа в Голяма зала на Учебния център на Агенцията по ядрено регулиране (бул. “Шипченски проход” № 69) ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представена дейността си за изминалата 2012 година.

 

В 11.00 часа ще започне парламентарният контрол.


От 12.00 часа в зала „Запад“ на Народното събрание ще се проведе кръгла маса по инициатива на ВМРО и „Атака”. На нея ще бъде представена позицията на националистическите формации за икономическата изгода от запазването на ядрената енергетика на България.

От 12.00 часа в София прес политическа партия „Обединени земеделци” ще даде пресконференция на тема „Позиция на ПП Обединени земеделци за ядрения референдум; За продължаващите злоупотреби в защитените територии в България, сред които и скандалната сделка с дюните край Несебър, и хаоса в работата на аграрното министерство; Опасността от загуба на европейски пари за българското земеделие и селските райони”.

 

Пловдив.
От 11.00 ч. в зала №1 на Института по тютюна и тютюневите изделия в с. Марково, Пловдивска област, ще се проведе дискусия за състоянието и перспективите за развитие на тютюнопроизводството в България.
От 18.00 часа в галерия „ХебросАрт” ще бъде представена изложба „Пловдив- градски пейзажи”- акварел на украинския художник Вячеслав Есенков.

Благоевград
От 15.30 часа в Целодневна детска градина-12 в Благоевград ще се проведе приказно детско утро.

Свищов
Вицепрезидентът Маргарита Попова ще посети Свищов по повод тържествата, посветени на 150-годишнината от рождението на Алеко Константинов.