Зловещо! Откриха пет трупа в апартамент в София

Крими

11-01-2013, 05:53

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Според полицията се касае за тежък битов инцидент

Криминалисти от СДВР се натъкнаха на пет трупа в апартамент в жилищен блок столичния кв. "Гоце Делчев".

Снощи е получен сигнал в СДВР за починала възрастна жена. Сигналът подали съседи, които са съобщили, че не са я виждали от няколко дни.

На място е пристигнал патрул, който е открил тялото на възрастната жена в коридора на апартамента с доста кръв около нея и гилза.

В съседните стаи полицаите се натъкнали на ужасяваща гредка – още четири трупа – на мъж, жена и двама по-млади мъже.

По данни на съседите - възрастната жена е живеела с дъщеря си, зет си и двамата си внука. Тя е била 79-годишна, зет й е бил на 55 години, дъщерята - на 54 години, а двамата внука - на 27 и 21 години.

В момента се извършват оглед на място. Разпитват се съседите. По техни данни – става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания.

По думите им – двамата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани.

Зетят е притежавал законно притежавано оръжие и то е намерено в апартамента. Той е бивш служител от Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му пък е била бивш служител на МВР.

По първоначална работна версия, се касае за тежък битов инцидент, завършил със смърт на петима души, коментира шефът на СДВР Валери Йорданов.

Работата по случая продължава.

Повече подробности може да се очакват в днешния ден, след като приключи огледът на място и се извърши аутопсия на загиналите.