Гръцка телевизия излъчи филм за Ботев

Спорт

11-01-2013, 08:57

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Местен канал отдели половин час време за жълто-черните

Присъствието на “Ботев” в Александруполис не остана незабелязано от журналистите в региона. Подготовката на “канарчетата” на брега на Егейско море привлече интереса на няколко медии, като най-сериозно внимание на пловдивския тим отдели местната телевизия “Делта”, която посвети близо половин час от вечерната си програма на “жълто-черните”.

Оператор от въпросната телевизия засне две от тренировките на “Ботев”, както и част от ежедневието на футболистите в хотел Аlexander beach, съобщиха от отбора на официални си сайт. От медията взеха и интервю от старши-треньора Станимир Стоилов, което също бе включено в обширния видеоматериал, който представи “Ботев” като най-стария и един от водещите клубове в България. От “Делта” демонстрираха много положително отношение към “жълто-черните” и посочиха, че отборът разполага с качествени футболисти и доказан треньор.

Добрите думи по адрес на “Ботев” бяха използвани, за да се подсети местната община, че Александруполис може да се развие далеч повече като дестинация за предсезонна подготовка на футболни тимове от различни страни. От известно време собствениците на хотели в курортното градче искат по-тясно сътрудничество с местната власт, като я призовават за повече активност в тази посока.