Линдзи, не посягай на чуждо!

Булевард

11-01-2013, 11:55

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Медицинска сестра излови Линдзи Лоън с открадната гривна на Елизабет Тейлър

Ех, тази Линдзи! Явно има палави ръчички.

Изглежда, че вече е по-известна като крадла, отколкото като актриса. Една от медицинските сестри, които се грижели за Елизабет Тейлър в последните години от живота й, обвини Лоън, че е откраднала скъпа гривна на легендарната актриса.
Според нея Линдзи Лоън си присвоила красивото бижу по време на снимките на сериала "Лиз и Дик", разказващ за живота на Тейлър. Именно в него известната с клептоманията си актриса играе главната роля.


"Веднага щом видя гривната, Линдзи се влюби в нея и малко след това бижуто изчезна", разказва източник.

Медицинската сестра лично е подарила гривната на Тейлър и отначало не обвинила Линдзи Лоън, защото се надявала бижуто да се появи. Но след като това така и не се случило, тя го поискала от актрисата и била удивена, когато Линдзи заявила, че изобщо не го е взимала.

Последвали заплахи от страна на сестрата. Тъй като Линдзи Лоън вече има пряк контакт с органите на реда, сметнала за най-разумно да признае грешката си и да върне злополучната гривна.


Не за първи път актрисата е замесена в кражба на бижута. Тя получи условна присъда именно заради кражба на колие от бижутерски магазин във Венеция.