Домовчийски пред SL: Няма да се връщам в Левски

Спорт

11-01-2013, 14:20

Снимка:

ran.de

Автор:

Веселин Коларов

Всичко от Автора

Искам да играя в Европа, заяви нападателят на Дуисбург

Нападателят на германския втородивизионен отбор Дуисбург Валери Домовчийски отрече пред SPORTLINE.BG, че ще се завърне в родния си клуб Левски. Юношата на "сините" заяви, че не се е чувал с никого от "Герена" и до лятото е футболист на "зебрите". След това обаче договорът му изтича и той ще си търси нов отбор, но няма да е в България.

"Не съм се чувал с никой от Левски, но за момента нямам желание да се връщам в България. Футболист съм на Дуисбург, тренирам си, подготвям се и така. Имам договор до лятото, но със сигурност няма да остана тук. Желанието ми е да играя в някое европейско първенство. Някой ден мога отново да играя за Левски. Това е отборът на сърцето ми, но ми е още рано. Искам да играя в чужбина", заяви пред SPORTLINE.BG по телефона от Германия Домо.

Запитан на въпрос дали треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов го е канил в отбора и дали има шанс да облече "жълто-черния" екип, юношата на Левски отговори. "Няма такъв шанс. Не съм се чувал със Стоилов", добави нападателят, който беше основна фигура в отбора на Левски, достигнал 1/4-финал за Купата на УЕФА и класирал се в групите на Шампионската лига.