“Ще има ли мадами?” в Пловдив (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

11-01-2013, 15:44

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Свежи рапъри събудиха красавиците в нощно заведение

Руди, Дули, Муден и Кукушев събудиха Пловдив. Бандата, която все още няма име, сподели, че е най-активна в голяма жега или адски студ и затова точно сега прави второто си участие в града. За първи път четиримата се появиха тук миналото лято, когато разбиха от кеф пловдивчани. Студът навън не попречи на момчетата да стоплят сърцата на гостите на заведението със забавните текстове на своите песни.

“Ще има ли мадами?”, бе въпросът на вечерта. Отговор даде самият изпълнител на тази велика фраза, която е от дебютното парче на групата – “Мене не Maybe”. Красиви пловдивчанки в изобилие, отбелязаха единодушно симпатягите. Рапърите имат силна връзка с града на тепетата, не само заради нашенките, а защото пилотният им сингъл е вдъхновен именно от Пловдив.

Дули и Кукушев са актьори, които казват, че през по-голямата част от времето са няколко човека едновременно. Рапърът Муден не бе никак муден тази вечер, а показа невероятно чувство за хумор. Руди пък е китарист и е първият Болярин, но вместо крепост има хасиенда.

Не стана ясно само едно – дали четиримата имат пари да ходят “На диско”. “И за водка и за бира, ни за сокче, няма кинта за нищо”, но пък притежават най-важното, което ги отличава от другите рапъри – запазили са детското у себе си.