Мръсни игрички на голо

Животът

12-01-2013, 14:47

Автор:

Роза Бузкова, 24 часа

Всичко от Автора

Не започвайте от вратата за краката и право в кревата. Заделете си време и обърнете внимание на детайлите.

Секс в понеделник, сряда и петък от 21 до 21,15 ч и в събота от 10 до 10,15. В неделя - почивка. Тик-так, човек може да си сверява часовника по строгия сексуален график. Ако тази двойка си мисли, че по този начин поддържа добър полов живот, бърка. Дълбоко бърка в раната на досадата, която след 6-7 години със сигурност е обзела душите и на двамата. Тя се съблича, сваля сутиена с гръб към него и се мушва в леглото. Той ляга под чаршафите и сваля гащите. Поопипва я от немай къде, тя разтваря послушно крака, той се изкатерва върху й. Три минути по-късно са готови, отхвърлили са още един ангажимент, тъкмо навреме да се изкъпят и да изгледат поредната серия на "Приятели".

Да правиш секс по график, е пагубно не за връзката, а направо за душата на участващите в такова престъпление. Същността на секса е в неговата необузданост. Той трябва да изненадва.

Не бива да се чувствате нещастни или ощетени, ако и вашият любовен живот е скучен. Вие сте от мнозинството. 70% от мъжете и 60% от жените не обичат експериментите в леглото. Това, разбира се, не означава, че трябва да въздъхнете: "Нищо не може да се направи".

Един от големите проблеми на двойките в застой е това, че в главите им са насложени табу след табу по отношение на секса. Най-пагубното от които е това, че те дори не могат да обсъждат спокойно желанията и фантазиите си. По-точно, изобщо не могат да говорят за това, което става под завивиките. Независимо дали това табу е плод на консервативно възпитание, или на вродена свенливост, в повечето случаи то е зловредно.

С разбирането, че тези хора не могат да се насилят и да преодолеят себе си, като кажат примерно: "Докосвай ме по-внимателно, клиторът ми е много чувствителен", или "Недей да лежиш така примирена, сякаш те изнасилвам", предлагаме няколко съвета. Чрез тях те биха могли да се опитат дискретно и без насилие срещу собствената си личност да въведат нови вълнуващи детайли в плътската любов.

Да вземем белезниците. Вулгарни пухкави розови белезници вече има навсякъде - дори и в универсалните магазини. Те не допадат на всеки вкус и като нищо партньорът може да избухне в смях или в яростен пристъп при вида им.

Докато някои по-изтънчени души биха се погнусили от белезници с пухчета, няма човек, който да изпитва неприязън към копринените шалове.

Дори да не си го признават, мнозина имат сексуални фантазии, в които са завързани. Така лишени от свободната си воля те лежат, изцяло на произвола на любимия. Четири красиви копринени шалчета, скрити под възглавницата, не могат никому да навредят.

Ето как точно да постъпите:

1. Не започвайте от вратата за краката и право в кревата. Заделете си време и обърнете внимание на детайлите. Това е вашият акт на съблазняване, а не просто поредното упражнение, за да изгорите някоя и друга калория.

Затова тръгнете от самото начало.

2. СъбличанетоДали вие ще разголвате него или нея и те - вас, или пък всеки сам ще се освобождава от дрехите си - направете го бавно, така че да приковете погледа.

Атмосферата трябва да е нажежена от еротизъм още преди изобщо да сте се докоснали.

3. Забавете времето

В леглото започнете с леки докосвания и целувки по цялото тяло, като постепенно и концентрично приближавате основните ерогенни зони - половите органи, гърдите. Трябва и двамата да имате усещането, сякаш изпадате в безвремие. След като докарате партньора до полуда, вече може да се направите на фокусник. Извадете шалчетата изпод възглавницата и започнете да ги прокарвате по цялото му/й тяло. Не пропускайте интимните части.

4. Прошепнете, че ще го/я вържете

Доближете устни до ухото му/й, така че почти да го докосвате, и прошепнете, че сега ще му/й завържете ръцете. Ако реагира негативно, продължете играта с шалчетата и се откажете от идеята за връзване. Ако простене възбудено, значи може да действате.

Тъй като е много по-страшно, когато крайниците са закрепени за леглото, като за първи път е по-добре да вържете китките му/й една за друга. Това дава усещане за относителен контрол върху ситуацията и партньорът ви няма да превърти от страх.

След като сте овладели тази техника, може да преминете към следващия експеримент: горещ восък.

Звучи болезнено, но е едно от най-еротичните изживявания. На този етап любимият вече трябва да е готов за нови експерименти.

Трябва ви горяща свещ на една ръка разстояние. Гледайте да е достатъчно далеч, за да не се подпалите неволно. Когато страстта се нажежи до червено, вземете свещта и изсипете капчица восък първо по по-малко чувствителните части - външната част на бедрата, ръцете. Ако има положителен ефект, може внимателно да преминете към по-нежната кожа. Но никога не поливайте с горещ восък срамните устни, зърната на гърдите или пениса. За клитора да не говорим! В сексмагазините има специални свещи, които горят по-бавно.

Може да пробвате и следващото забавление - пляскането.

Идва ли ви на ум изразът “сладка болка”? Именно за това става дума. Не е нужно да се снабдявате с “професионални” камшици или пръчки за бой от специализираните садо-мазо щандове. Може да използвате ред домашни вещи - хилка за тенис на маса, чехъл, шибалка за мухи. Преди това обаче изпробвайте как би реагирал партньорът на болка, като в разгара на любовната игра го плеснете с ръка. Достатъчно силно, за да боли. Ако отговорът е “да”, следващият път можете да опитате с някой от гореизброените уреди. След като нанесете силен удар, масажирайте дупето на любимия, докато болката отмине.

Тези три опита са достатъчни, за да ви изведат от обречения свят на скуката и еднообразието в леглото. Преминете ли през тях - независимо дали ще ви хареса, или не, значи вече сте по пътя към промяната.

СЪВЕТИ

1.За да отворим вратите на съблазънта за по-задръстената си половинка, трябва да сме много деликатни. Не може да забодем стриптийзьорски кол насред спалнята и да се разпоредим: “А сега, играй ми!”, или да извадим от торбата с изненадите запушалка за уста, черен кожен костюм и бичове. Ами ако той/тя не си пада?

2.Към въвеждането на новости в секса трябва да се пристъпва бавно и внимателно като индианец, който внимава да не стъпи върху съчка и с това да се издаде. Никой няма да се дърпа, ако това, което му предлагате, е хубаво. Основното правило е, че вниманието ви трябва да е съсредоточено изцяло върху удоволствието на партньора. За вашето собствено ще се погрижи той/тя по-нататък.

3.Пробвайте всяко ново нещо със съсредоточеността на учен изследовател. Ако ви кажат “не”, не настоявайте. Никога! Ако усетите, че възбудата спада, прекратете незабавно. Целта е да докарате любимия до обезумяване от страст, за да поиска още следващия път.