Секс рекорди: Това е жената, правила секс с 5000 мъже

Животът

12-01-2013, 15:55

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

25-годишната Ники Лий от Есекс сама се похвали за постижението си пред медиите

Минимум с двама на ден. Точно толкова е средната бройка на похотливата Ники Лий, която постави неофициален рекорд по брой мъже, с които е правила секс, пише HotZona.bg.

25-годишната англичанка от Есекс сама се свърза с медиите, за да се похвали за постижението си, като призна, че е сексуално активна от 16-годишна.

До днес тя е записала в дневника си внушителната бройка от 5 хиляди мъже, с които е правила секс. И не е повторила нито един.

„Много от вашите читатели ще ме разпознаят, като ме видят на снимките и ако имат смелостта, ще потвърдят думите ми“, гордо твърди Ники Лий.

„Започнах да правя секс на 16 години. След две години вече бях натрупала бройка от 800 души“, хвали се блондинката. По това време Ники вече е започнала да си води статистика в специален тефтер, в който записва и подробности около половия акт. „Правила съм го в тоалетна, в асансьор, на улицата. Просто си харесвам някого и не чакам, а директно му предлагам да правим секс“, разказва нимфоманката.

До 21-годишна възраст бройката на Ники вече е 2289. Така на Ники й хрумва гениалната идея, че може да започне да прави и пари от цялата работа. Днес Лий работи в еротичен салон за масаж, където съчетава работата с удоволствието.