Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

12-01-2013, 19:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящи събития в страната за неделя, 13 януари

София

От 09:00 часа във всички епархийски центрове в страната ще се проведат избори за делегати за Патриаршеския избирателен църковен събор

От 11.00 часа в офиса на „Движение България на гражданите” на ул. „Георги Бенковски” №7, ще се проведе извънредна пресконференция на тема: „Предстоящият референдум – генерална репетиция за манипулация на изборите”.

От 11:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Център „Амалипе” на тема „Антиромските стереотипи и пътища за тяхното преодоляване”.

От 11:30 часа в София прес ще се проведе първата за годината пресконференция на
ГОРД с участието на Слави Бинев - председател на ГОРД, Поли Карастоянова - зам.председател на ГОРД и Юлияна Дончева - член на Политическия съвет на ГОРД

От 12:00 часа в Пресклуба на БТА, Движението за национално единство и спасение /"ДНЕС"/ ще проведе конференция на тема „Защо и как трябва да гласуват гражданите на предстоящия референдум за бъдещето на ядрената енергетика в България?”

От 13:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциация Студентско медийно общество

От 13:00 часа министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще открие нова Многопрофилна болница за женско здраве „Надежда“ в София, ул. „Блага вест“ 3, район Красна поляна.

От 18:00 часа в Софийска градска художествена галерия на ул. „Генерал Гурко” № 1 ще се отбележат 100 години от раждането на покойния Доростолски митрополит Иларион.

Благоевград

В 11:00 часа пред бюст-паметника на Пейо Яворов, в градската градина на Благоевград, Община Благоевград ще отбележи 135-тата годишнина от рождението на поета Пейо Яворов, която се навършва на 13-ти януари.

Стара Загора

От 8.30 часа в Катедралния храм „Св. Димитър” в Стара Загора Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Галактион ще отслужи Света Божествена литургия по случай 135 години от повторното освобождение на Стара Загора.