Памела взела по 1000 паунда на секунда от риалити

Пловдив Лайф

13-01-2013, 18:00

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Изгонили спасителката на плажа за слабо представяне

Памела Андерсън явно не е особено смутена от факта, че стана първата звезда, изгонена от риалити формата Dancing On Ice във Великобритания.

Бившата звезда от "Спасители на плажа" се възползвала максимално от свободното си време след края на шоуто и празнувала в заведения до ранните часове на днешния ден.

Първоначално Памела заминала за град Мейфеър, където вечерта започнала с културно мероприятие – мюзикъла Wicked. След това обаче тя продължила вечерта с актьора Мат Лапинскас и партньора си в шоуто Dancing On Ice Мат Евърс, пише profit.bg.

Андерсън беше изгонена от шоуто в неделя, след като танцува на леда общо едва три минути. Създателите на риалити формата са много разочаровани от отпадането на актрисата, тъй като подписали договор за 150 000 паунда и се надявали тя да бъде голямата звезда на шоуто.

Това означава, че Памела е прибрала по 1000 паунда за всяка секунда на леда, след като журито гласува за отпадането й, изчисли bTV.

"Пами беше най-голямата звезда, която сме имали от години и се надявахме, че тя ще привлича милиони зрители седмици след седмици. Нейният партньор на леда Мат Евънс замина за Америка за тренировки, продължили няколко седмици. Трябваше да резервираме полети в първа класа за нея и да й осигурим луксозен дом за месеци напред в случай, че стигне до финалния етап", разкри запознат източник пред в. "Дейли Мейл".

"Общо похарчихме 150 000 паунда за Памела, а тя остана само една седмица. Това е бедствие", допълни източникът. Русата секс бомба призна, от своя страна, че е много разочарована от отпадането си, тъй като можела да даде много повече.

"Смятах, че се справяме наистина добре, винаги съм искала да се науча да се пързалям, така че съм много разочарована. Зная, че имах потенциала и гъвкавостта и страстта да направя страхотни неща, ако бях останала по-дълго. Ще продължа да практикувам пързалянето другаде, защо не във Вегас", заяви Андерсън.