Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

13-01-2013, 19:40

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 14 януари

От 10.00 часа ще се състои първото заседание на Гражданския съвет от професионални и неправителствени организации към Висшия съдебен съвет. В 11.30 часа ще се даде пресконференция.

От 10.00 часа в сградата на ул. „Граф Игнатиев” 4, етаж 3 Съюзът на българските журналисти ще връчи годишните си награди.


От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Инициатива „Граждани за София” на тема: „Как общината отново излъга гражданите на бул. „Гешов”? Ще бъде ли разрушена неудачно направената естакада по булеварда и трябва ли да остане пресичането му с бул. „България” на светофар?”.


В 11.00 часа вицепрезидентът Маргарита Попова ще приеме на „Дондуков” 2 сурвакари, възпитаници на СОУ „Св. Паисий Хилендарски” в гр. Върбица, по случай празника Василица, който се отбелязва като начало на Новата година от ромската общност у нас.

В 11.00 часа в заседателната зала на БСК на ул. „Алабин” 16-20 ще се проведе пресконференция на тема: „Задължения на предприятията от нефинансовия сектор на икономиката”.

От 11.00 часа в хотел „Central Park” на бул. „Витоша” 106 ще се проведе семинар на тема: „Пневмококовите инфекции при децата – рискове и превенция“.


От 11.30 часа ще се проведе пресконференция на Националното ръководство на ДСБ в централата на партията на бул. "Витоша" 18.

В 13.00 часа в централата на партия „Атака” ще се проведе пресконференция относно факти и данни, които дават основание за отнемане на лиценза на ЕРП-ата.

В 13.30 часа в зала „Тържествена“ на Министерството на отбраната заместник-министърът на отбраната Августина Цветкова ще приеме ученици-сурвакари по повод празника „Василица“.

От 16.30 часа на „Сцена 17” в Министерството на културата с празничен концерт ще бъде отбелязана Ромската Нова година.

От 17.00 часа на метростанция НДК лидерът на БСП Сергей Станишев и младежите- социалисти ще информират гражданите за референдума.