Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

13-01-2013, 20:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 14 януари

София

От 10.00 часа ще се състои първото заседание на Гражданския съвет от професионални и неправителствени организации към Висшия съдебен съвет. В 11.30 часа ще се даде пресконференция.

От 10.00 часа в сградата на ул. „Граф Игнатиев” 4, етаж 3 Съюзът на българските журналисти ще връчи годишните си награди.


От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Инициатива „Граждани за София” на тема: „Как общината отново излъга гражданите на бул. „Гешов”? Ще бъде ли разрушена неудачно направената естакада по булеварда и трябва ли да остане пресичането му с бул. „България” на светофар?”.


В 11.00 часа вицепрезидентът Маргарита Попова ще приеме на „Дондуков” 2 сурвакари, възпитаници на СОУ „Св. Паисий Хилендарски” в гр. Върбица, по случай празника Василица, който се отбелязва като начало на Новата година от ромската общност у нас.

В 11.00 часа в заседателната зала на БСК на ул. „Алабин” 16-20 ще се проведе пресконференция на тема: „Задължения на предприятията от нефинансовия сектор на икономиката”.

От 11.00 часа в хотел „Central Park” на бул. „Витоша” 106 ще се проведе семинар на тема: „Пневмококовите инфекции при децата – рискове и превенция“.


От 11.30 часа ще се проведе пресконференция на Националното ръководство на ДСБ в централата на партията на бул. "Витоша" 18.

В 13.00 часа в централата на партия „Атака” ще се проведе пресконференция относно факти и данни, които дават основание за отнемане на лиценза на ЕРП-ата.

В 13.30 часа в зала „Тържествена“ на Министерството на отбраната заместник-министърът на отбраната Августина Цветкова ще приеме ученици-сурвакари по повод празника „Василица“.

От 16.30 часа на „Сцена 17” в Министерството на културата с празничен концерт ще бъде отбелязана Ромската Нова година.

От 17.00 часа на метростанция НДК лидерът на БСП Сергей Станишев и младежите- социалисти ще информират гражданите за референдума.

 

Банско
В 16.00 часа инициативен комитет с искане за втори кабинков лифт в Банско ще проведе протестна акция.

Варна
От 16.30 часа в клуба на ГЕРБ на ул. „Войнишка” № 1 народният представител Лилия Христова ще проведе приемна за граждани.

Видин
От 11.00 часа във Видин, ж.к. „Гео Милев”, квартал 90, ул. „Никола Петров”, ще се състои официалното откриване на строителната площадка по проект „Домашен уют и грижа за деца в риск”.


В 11.00 часа в офиса на „България на гражданите” във Видин ще се проведе пресконференция.

Пловдив
В 12.00 часа в пресцентъра на БСП – Пловдив на ул. „Кр. Пастухов” 18 ще се проведе пресконференция на народните представители от Коалиция за България Захари Георгиев, Петър Мутафчиев и Милена Христова.

От 13.30 часа в заседателна зала в сградата на Общински съвет Пловдив ще се проведе работна среща за разработването на Концепция за развитието на здравеопазването в Община Пловдив.

От 16.00 часа в зала „Дружба” на хотел „Санкт Петербург” ще се проведе пресконференция, организирана от Инициативен комитет за развитие на ядрената енергетика чрез строителство на нова ядрена централа с участието на Пол Понслет – генерален директор на европейската организация ФОРАТОМ и генерален секретар на Европейската ядрена асоциация.
В 17.00 часа в пресклуба на Международния панаир в Пловдив ще се проведе дискусия на тема: „Ядрената енергетика – перспективи и ползи за България”.


Смолян
От 12.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ - Сливен ще се проведе пресконференция на народните представители Десислава Танева, Мариана Николова и Диан Червенкондев.

От 12.00 часа в централата на БСП – Смолян на бул. „България 69”, ет. 2 депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски ще даде пресконференция.

Стара Загора
От 11.00 часа в Зала 203 на Община Стара Загора ще се проведе традиционната следновогодишна среща на кмета Живко Тодоров с бивши градоначалници.