Burgasutre ви пита: Харесва ли ви проектът за ремонт на Тройката?

Мисия Бургас

14-01-2013, 06:05

Снимка:

студио "Атика"

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Гласувайте с коментар под материала

Burgasutre.bg стартира нова рубрика, в която вие, читателите ни ще имате терен за изява. В началото на всяка седмица ще ви задаваме въпрос по местна, вълнуваща за бургазлии или злободневна тема. Вие пък ще имате възможността и трибуната без цензура и задръжки, но разбира се в рамките на добрия тон, да изкажете мнението си. 

В края на седмицата гласовете ви ще бъдат преброени и ще ви информираме за резултатите. По-интересните коментари също ще намерят място в сайта.

Своите предложения за рубриката "Burgasutre ви пита" можете да изпращате на редакционната поща info@burgas.utre.bg или в секцията Бургас Аларма. Там можете да пускате вашите сигнали и за всичко останало в града, което по един или друг начин е привлякло вниманието ви.

 

Днес ви питаме: Харесва ли ви проекта за ремонт на "Тройката"?

Той предвижда емблематичният площад в центъра на града ни да стане наистина неузнаваем. В петък общината кандидатства по ОП Регионално развитие с проектното си предложение. Aко то бъде одобрено, площадът ще претърпи мащабен ремонт, какъвто се е случвал последно през 80-те г. на миналия век.

Според плановете на местната администрация на Тройката ще има фонтан и водоскоци, плочки в свежи жълто-сини тонове, водно огледало и атрактивни светлини. Пред паметника пък ще бъде подреден кът за почивка по подобие на площад "Испания" в Рим.