Мастер започна подготовка за пролетта

Спорт

14-01-2013, 09:46

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Това са халфът Георги Калоянов и нападателят Петър Колев,които идват от Нефтохимик, а на проби пристига Радион Фалаков

В неделя тимът на Мастер се събра за първа зимна тренировка.Заеднно с това футболистите получиха и нов автобус,  закупен от президента Мартин Бошнаков, който ще се ползва  при гостуванията на отбора и по време на тренировки.

Станаха ясни и част от новите играчи на тима. Това са  халфът Георги Калоянов и нападателят Петър Колев,които идват от Нефтохимик. На проби пристига Радион Фалаков от четвъртодивизионен клуб, който е възпитаник на бургаската футболна школа. Напуска със сигурност нападателят Николай Стойчев, преминал в австрийския Ефердинг. Цветан Филипов е на проби в турския отбор от четвърта лига Едирнеспор и до утре трябва да реши дали ще остане. 
Пет контролни срещи засега е осигурил старши треньорът на Мастер (Бургас) Нено Ненов. Противниците са  Черноморец, Нефтохимик, Раковски 2011, както и Несебър. Най-сериозно изпитания за аматьорите ще бъде проверката с руския Амкар (Перм). Мачът ще се играе на стадион Лазур на 28-и февруари. След края на есенния полусезон в Югоизточната трета дивизия Мастер заема 4-о място с 32 точки, на 5 от лидера Ботев (Гълъбово).