Електро суинг сензацията Alice Francis идва на 9 февруари

София Лайф

14-01-2013, 10:41

Снимка:

The Smugglers Collective

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Винтидж поредицата Swing club започва ударно 2013-а

Smugglers Swing Club влиза в новата година с много нова музика, интересни артисти и големи планове за бъдещето. Първото събитие от винтидж поредицата за 2013 ще се състои на 9 февруари в столичния клуб Mixtape 5, когато организаторите от The Smugglers Collective отново канят в своята машина на времето към ерата на суинга и рокенрола.

Специален гост ще бъде откритието на Parov Stelar - изгравяща звезда от неговия лейбъл Alice Francis.

Чаровната германка наскоро издаде дебютния си албум “St. James Ballroom” и заедно с групата си вече е покорила половин Европа като съпорт на имена като Parov Stelar Band и Caravan Palace. Сега тя се готви за първото си шоу у нас.

Освен стилно ретро и нео-ретро звучене, Smugglers Swing Club ще предложи на своите гости незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода на отминали епохи ще преживеят своя ренесанс за една нощ.
 
Специално за събитието, клубът ще бъде преобразен в истинска бална зала от годините на Голямата депресия в Щатите. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа. Гостите на суинг клуба ще могат да увековечат парти атмосферата в специално изградения за целта фото корнер.

Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 12 лева, а в самият ден ще се влиза срещу 15.