Пиян наръга опонент в сърцето след скандал за жена

Крими

14-01-2013, 10:36

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Нападнатият бургазлия по чудо се отървал от фатален край

38-годишен бургазлия бе наръган в областта на сърцето от почерпен мъж, който го нападнал за това, че се опитал да защити жена от своята компания от набезите му.

Случката се разиграла около 2 ч. тази сутрин близо до бл. 21 в к-с "Изгрев". 38-годишният Александър Р. бил в заведение наблизо в компания с още един мъж и две дами. В същата кръчма се веселели и 49-годишният Валери Александров с трима авери. 

В един момент нападателят започнал да се закача с дамата на Александър, който пък се опитал да я защити. Набързо избухналият скандал се пренесъл пред заведението, където нападателят ударил плесник на една от жените и на другия мъж в компанията на пострадалия.

Когато посегнал да удари и втората жена, Александър се намесил, за да я защити. Тогава обаче Валери извадил нож и го пронизал първо в областта на сърцето, а след това и около кръста, след което си плюл на петите и избягал.

Наръганият мъж веднага бил настанен в хирургията на МБАЛ с опасност за живота. Според запознати той извадил истински късмет и се отървал от фатални последици.

Часове по-късно ченгетата закопчали и нападателя. В жилището му в бл. 59 в "Изгрев" униформените открили нож и дрехите, с които той бил облечен по време на случката.