Сантра с първи сингъл от 10 години (ВИДЕО)

БГ Музика

14-01-2013, 10:57

Снимка:

Вирджиния рекърдс

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вижте новото й парче "Нещо по-добро"

След повече от 10 години работа в екипи с различни изпълнители и предимно в колаборации, Сантра реши да предизвика сама себе си и да направи песен, изцяло създадена за нея. Тя признава, че има много плюсове в общите песни, които съчетават различните гласове и характери на артистите, но няма нищо по-добро от това да намериш за себе си точната песен, която те представя най-добре.

Вече е факт нейният първи сингъл от 10 години насам - "Нещо по-добро". Парчето е дело на Сантра, Светлин Къслев и Бобо.

В песента се преплитат няколко модерни жанра. Намесата на Бобо е много важна, защото той му даде финалния характер – докосна го по свой си начин. Да работиш със Сантра е хипер голямо предизвикателство, защото отвсякъде те очакват изненади. Не знаеш накъде ще те поведе в следващия момент и когато се съберем в студиото, се изненадваме взаимно. Интересно ни е и това според мен си личи в песента. Мислим да работим като екип по още много песни, заяви Къслев.

"Всеки мой проект е стремеж към нещо по-добро. Подхождам към следващата песен с идеята, че трябва заедно с нея да се качим на друго ниво. Хората не бива да се страхуват да искат от себе си и от живота си винаги нещо по-добро, каза пък самата Сантра.