Ето как празнуват красавици (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

14-01-2013, 14:46

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Авторката на "Бели нощи с Йоана" поля именния си ден

Зимна бяла нощ в компания от красиви дами, събрани по един прекрасен повод. Още на входа на пловдивско заведение в елегантна черна рокля, стилна прическа и искрена усмивка ни посрещна продуцентът и водещата на “Бели Нощи с Йоана” – самата Йоана Тодорова. Тя сподели радостта си и отпразнува именния си ден с близки приятелки и колеги от бранша.

Вдигнахме наздравица и използвахме възможността да й зададем няколко интересни въпроса.

Как се роди идеята за “Бели Нощи с Йоана”?

Искаше ми се и в Пловдив да се показва, че има нощен живот, хората се забавляват и тук нещата се случват. В началото бе кауза за града. В последствие набрахме скорост и се радвам, че вече всички ни познават и са чували са за нас. Отразяваме почти всяко по-значимо събитие в града и известните изпълнители, които идват тук.

Предаването претърпя много промени. Да очакваме ли и други по-нататък?

Да. Смятам, че всяко нещо трябва да се гради, да става все по-добро и да се развива. Склонна съм да експериментирам. Искам да показвам неща, които са интересни на хората, за да се забавляват. Поради тази причина включваме и нашите зрители в предаването. Организирахме техните бели нощи - партита, на които изживяваха звездния си миг. Искам да пробваме всичко, за да е интересно. Каквото и да се случи отсега нататък, важното е, че сме стигнали до тук. Научихме много неща, изпитахме различни емоции, а това е незаменимо.

Как се виждаш след десет години?

Надявам се да съм все така щастлива, както в този момент. Да съм себе си, позитивна в мислите си, да правя това, което ми доставя удоволствие и да съм обградена от приятели.

Какво ще пожелаеш на почитателите на “Бели Нощи с Йоана”?

Нямайте скрупули и не се притеснявайте, защото живота е кратък, може би това е клише, но е така. Живейте по начин, по който вие да сте щастливи и света ще бъде по-добър.