Димчо Ненов: Преследваме целите си докрай

Спорт

14-01-2013, 16:30

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Преди началото на заниманието всички футболисти преминаха през „кантара” пред погледа на помощник треньора Тихомир Тодоров

Отборът на Нефтохимик започна подготовка с 28 футболисти. Преди началото на заниманието отец Радослав отслужи водосвет за здраве и успехи на футболистите и привържениците на отбора.

На пресконференция преди тренировката старши треньорът Димчо Ненов обяви, че целите на отбора да атакува първото място и промоция за А група остават. Той е удовлетворен от това, че все повече футболисти проявяват интерес към отбора и затова не е случайно, че нафтата започва с толкова сериозна група от играчи.

-Спрели сме се на млади и перспективни футболисти, които да получат равен шанс за изява – каза Ненов. Всички започват от едно ниво. Аз ще остана верен на принципите си и ще разчитам не на имена, а на играчите, които се влагат най-много в тренировките и са най-подготвени за двубоите" каза треньорът.

Преди началото на заниманието всички футболисти преминаха през „кантара” пред погледа на помощник треньора Тихомир Тодоров. "Повечето от играчите поддържат форма от десетина дни и затова няма такива, които са с наднормено тегло" - отчете треньорът на вратарите.

Все още Нефтохимик търси вратар, който да заеме мястото на лекуващия контузия Цветан Димитров. Най-вероятният избор ще бъде този на Янко Георгиев от Черноморец, но засега се чака решението на треньорите на другия бургаски тим.

Ето и списъка с всички нови играчи на нафтата:

Стамен Ангелов – халф, юноша на клуба, играл в Черно море Варна;

Васил Калоянов – нападател – идва от Славия София;

Янаки Смирнов – 20 г. юноша на Литекс, нападател;

Хюсеин Филипов – 20 г. юноша на Сливен, външен халф;

Йордан Апостолов – 24 г. юноша на Левски, халф;

Адриан Божков – 23 г. Несебър, халф;

Жак Коен – 18 г. юноша на Левски, идва от Израел, нападател;

Милен Гамаков – 18 г., халф, Черноморец

Валентин Маринов – 22г. ЦСКА, Лугано, нападател