В Ботев поливат рожденик

Спорт

14-01-2013, 16:45

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Артур Енрике чукна 26 с фланелка 26

На 14 януари рожден ден празнува защитникът на "Ботев" Артур Енрике. Той посрещна 26-ата си годишнина в лагерната обстановка на тима в Александруполис. Бразилският ляв бранител прие поздрави и пожелания от цялата "жълто-черна" група в Гърция. Не спират да валят честитките и от страната на кафето, като Артур не скри, че няма нищо против да прекара този ден в родината си.

Рожденикът използва следобедната почивка, за да отскочи до центъра и да осигури почерпка на съотборниците си за след вечерята. Интересно съвпадение е, че годините на Артур вече отговарят на номера на фланелката, с която той играе – 26. Вместо пожелание към себе си, бразилецът предпочете да отправи такова към своите съотборници и всички привърженици на "Ботев".

"Момчетата ми пожелаха най-хубавите и важни неща. Да бъда здрав, щастлив и да имам много успехи. Аз искам да си пожелая това да се случва на всички нас – отбора, хората в клуба, нашите страхотни фенове. Да бъдем здрави и да имаме много поводи да се радваме на успехите на "Ботев", заяви Артур и изпрати поздрави на "жълто-черната" половина на Пловдив.