Добро утро във вторник!

Мисия Пловдив

15-01-2013, 06:32

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В общината отварят офертите за "Колодрума"

Ето че и вторият ден на седмицата започна! В сутрешните часове минималните температури ще бъдат между минус 1 и 4 градуса, а максималните между 3 и 8 градуса за равнината част. За района на Пловдив няма да е топло - минимална около 1 градус, а максимална около 7 градуса.

Днес в общината ще отворят офертите за спортната зала „Колодрума“. Конкурсът за обществена поръчка за довършването на многофункционалната зала предизвика силен интерес сред фирмите. Интересно е, че няколко от тях са закупили тръжна книжка, но до края на миналата седмица оферти не са били подадени. „Колодрума“ е с прогнозирана стойност 35 милиона лева. По план залата ще бъде покрита до март, а в момента се изпълнява грубият строеж.

Пловдивският окръжен съд днес изправя пред Темида шефа на фирма „Тоталпартнърс“ ООД, който в продължение на близо две години е укривал данъци в размер на над 260 хиляди лева. Заседанието започва в 9 часа, в 1 зала.

В ресторант "Арт Клуб" на Драматичен театър Пловдив списание „9 месеца“ инициира раздумка с бъдещи родители от 10 часа. Темата е "Подготовка на дома за бебето. Препоръчителни и задължителни покупки" с лектор Динка Негалова, акушерка в СБАЛАГ "Селена" в града.

Учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника ще имат среща в 13 часа във физкултурния салон на школото с рапъра Устата. Инициативата е част от благотворителна кампания за събирани на средтсва за болно дете, но тя не е на рап звездата, а е стартирала от учениците.