Легендата Паро: Подписах договор с ЦСКА, чака ме много работа

Спорт

15-01-2013, 12:15

Автор:

Ангел Домусчиев, sportline.bg

Всичко от Автора

"Няма да правя изявления, имам доста задължения", каза легендата

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разкри пред SPORTLINE.BG, че вече е подписал договор с клуба на новата си длъжност - спортен директор. До момента той бе шеф на скаутското звено. Свързахме се с Паро, докато той бе на среща с част от ръководството. Ето какво каза той:

 

"Вече всичко е точно - подписах договор. Няма да коментирам за колко време е, това не е важно. Собствениците ми предложиха да стана спортен директор и приех. Вече ще имам повече задължения, няма да правя много изявления в медиите. Важното е да се работи, не да се говори. Знам, чака ме много работа и не бягам от нея. Амбициран съм", каза Паро пред нашата медия.

 

"Даже и в момента съм на среща с част от ръководството. Обсъждаме седмицата, ще ходя при отбора в Турция. Целта на всички нас е една - ЦСКА пак да бъде шампион и да върне поне част от славата си в Европа", допълни Никодимов.

 

Той не коментира скандала в Турция. Както единствени информирахме, бразилецът Тасио и други играчи на Миодраг Йешич си позволиха да играят "комар" в стаите. Очакванията са провинилите се да бъдат глобени.