Китайски секс удоволствия

Животът

15-01-2013, 12:53

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На Изток вярват, че много от сложните любовни пози се правят най-добре във вода, защото тя олекотява тялото

Поезия на върховната радост, любов и секс са огрявали леглата на китайската аристокрация до от залеза до изгрева. Хилядолетия императори и наложници са прекарвали дълги следобеди в търсене на най-силното удоволствие и най-изригващите оргазми. Китайски дами от елита от малки били научавани в изкуството да възбуждат до максимум мъжете си и с изтънчени методи да правят всяка нощ любовна нощ незабравима.

Китайците са поети, лекари, мислители и любовници. Великите пълководци и императори знаели, че здравето и разума са най-важни, а те не могат да са в тялото на човек – независимо дали мъж или жена – без да има секс, пише cosmopolitan.bg. Сексът е споделяне на енергии; свещен ритуал, който трябва да се изпълнява спокойно и плавно. Сексът е наука и както индийците имат своята Кама Сутра, така и китайците имат свои книги, посветени на любовта. В тези наръчници позите са разделени на серии от вариации, произлизащи от четири основни пози, свързани с четирите сезона.

Преди да се стигне до секса, китайките започвали с подготовката към акта. Старинните китайски гравюри показват, че за този народ къпането има духовни и еротични качества. В Китай, ако мъжът и жената се къпят заедно, това може да направи връзката им по-силна и да подобри сексуалния им живот. Двойките често си взимали заедно топли бани и душове, защото те им действали релаксиращо. Тъй като обаче след като водата мине през тялото, това води до сънливост, китайците редували топлите със студени душове, за да противодействат на умората. Накрая завършвали къпането като взаимно триели с хавлия телата си – мъжът триел тялото на жената, а тя – неговото. Освен това, те използвали водата като помощно средство да подобрят сексуалния си опит.

Китайците смятали, че много от сложните любовни пози се извършват най-добре в океан, море, езеро, вана или в басейн, защото водата значително олекотява тялото. Затова изпробвали по-сложните пози първо във водата – след това им било много по-лесно да ги направят в спалнята.