Чудовищата на Гага към щерката на Ози: Самоубий се!

Булевард

15-01-2013, 13:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Войната между Кели Озбърн и феновете на лейдито продължава

Войната между лейди Гага и Кели Озбърн по всичко личи ще става още по-ожесточена. Двете никога не са се харесвали, но истинските искри започнаха да прехвърчат през септември миналата година. Тогава дъщерята на рокаджията Ози Озбърн показа рогата си и заяви, че Гага била бременна, което личало от наедрялата й снага.

От тогава феновете на Гага от бандата Little Monsters станаха особено агресивни спрямо Кели, но откакто певицата й изпрати открито писмо, във войната се включи майката на Кели - Шарън.

Настина, Кели не трябваше да се заяжда с килограмите на Гага, но Little Monsters така са я подхванали в социалните мрежи, че тя се е видяла в чудо.

"Феновете на Лейди Гага са непоносими, казват ми да се самоубия и че се молят да бъда изнасилена. Тя е добра певица, но феновете й са най-злите в света. Само тя може да спре всичко това", изплака мъката си Кели неотдавна.

И тъкмо когато се очертаваше стихване на враждата, "Mother Monster" отново се разлюти. В открито писмо до Кели певицата отправи жлъчни критики към нейното предаване The Fashion Police, което накара мама Шарън да напише във Facebook, че Лейди Гага не е нищо друго, освен жадна за слава лицемерка.