Залагат за бебето на Кейт и Уилям

Бургас Лайф

16-01-2013, 06:00

Снимка:

Дейли мейл

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Раждането на бебето на Кейт и Уилям продължава да е в центъра на вниманието на Острова.

Британски букмейкъри започнаха да приемат залози за датата на раждане на бебето на Кейт Мидълтън, след като в понеделник от двореца Сейнт Джеймс обявиха, че щастливият ден ще бъде през юли.

Малко след новината, че херцогинята на Кембридж чака дете  се потвърди информацията, че риалити звездата Ким Кардашиян също е бременна. От много отдавна приятелката на Кание Уест иска да се сприятели с кралската особа, но Кейт няколко пъти отказваше поканите й за чай. Дали забременяването по едно и също време е просто съвпадение или умишлено изчислено от Ким Кардашиян само времето може да покаже, но букмейкърите във Великобритания вече започнаха залозите.

Коефициентът, че двете красавици ще родят в един и същи ден е 50:1. Шансовете за раждане в една и съща седмица са 7:1, пишат британските медии. Ако все пак двойното раждане се случи, това ще бъде златна мина за световните медии. Въпреки това по-вероятно е Кейт Мидълтън, която е бременна в 13-ата или 14-ата седмица, да роди първа.

Представители на британския кралски двор обявиха, че бебето на принц Уилям и съпругата му ще се роди през юли, както и че състоянието на бременната Кейт се подобрява.

Херцогинята на Кембридж беше приета в болница в началото на бременността заради непрекъснато повръщане. Тя вече се чувства по-добре, казаха в официално изявление от двореца.

Кейт се появи на светско събитие миналата седмица за първи път след престоя в болница и изглеждаше в добра форма. Бебето на принц Уилям и Кейт ще е трето поред за наследяване на престола. Уилям и Катрин минаха под венчилото в Уестминстърското абатство на 29 април 2011 г., като на церемонията присъстваха близо 1900 души. Събитието бе наблюдавано на живо от около 5 хил. души, от 72 млн. в сайта “ЮТюб” и от още над 26 млн. по британските телевизии.

Астрален близнак на лейди Даяна или на Камила. Възможно е бебето да се роди на 1 юли, когато е рождената дата на майката на принц Уилям – лейди Даяна. Друга важна дата е 17 юли, когато е родена сегашната съпруга на принц Чарлз Камила.

Американско изследване сочи, че бебетата, родени през юли,  са изключително приветливи и слънчеви, което вероятно се дължи на количествата витамин D, получавани в първите дни от живота. Дали са Раци или Лъвове, и двата юлски астрологични знака дават лидери, които са емоционални и интелигентни, припомнят експертите.

Принц Хари е най-желаният ерген
Британският принц Хари беше обявен за най-желания ерген в света, изпреварвайки звезди от света на спорта и киното, сред които Джордж Клуни и Джак Никълсън.

Малкият брат на принц Уилям, който в момента се намира на мисия като пилот на военен хеликоптер в Афганистан, оглави класацията на 40-те най-желани ергени в света на американското списание Town&Country. “Малкият брат на принц Уилям флиртува и кара хеликоптери Апачи с еднаква увереност”, пише списанието в коментар за 28-годишния принц.

В класацията са включени още няколко европейски кралски особи, сред които гръцкият принц Филипос, принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако (внук на Грейс Кели), шведският принц Карл Филип и белгийският принц Амедео. В класацията попадат и редица спортни звезди, сред които голфърът Адам Скот, състезателят по американски футбол Тим Тебоу и бейзболната звезда Джеръми Лин.

 Добре представени са и децата на големи звезди - четиримата синове на певеца Брайън Фери - Мерлин, Айзък, Отис и Тара, синът на Арнолд Шварценегер Патрик, синът на Клинт Истууд Скот, бившият приятел на Тейлър Суифт Конър Кнеди./ monitor.bg