Фен на Юнайтед се клъцна!

Животът

16-01-2013, 19:00

Снимка:

Daily Mirror

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Може да е гей, но си е моят гей, скочи жена му

Линда Уудхаус е на 21, когато срещнала Анди Кас в местен пъб през далечната вече 1988 година. С изтънчения си външен вид, големи кафяви очи и мила усмивка, той не бил като широкоплещестите типове, които Линда обикновено харесвала. Но тя била пленена от нежния му характер.

 

На пръв поглед, Анди изглеждал като всеки друг мъж. Луд фен на Манчестър Юнайтед, пиел бира с приятели в кръчмата. Нямало нищо, което да накара Линда да мисли, че той е различен.

 

Месеци по-късно знаците вече били на лице. Два месеца, след като заживели заедно, жената се прибира и... го заварва със следи от очна линия по очите. Естествено, усъмнила се, но не се притеснила.

"Той ми каза, че понякога се облича в женски дрехи и изчаква, за да види как ще реагирам".

Повечето жени биха се шокирали, но тя винаги била много широко скроена и отворен, разказва историята й "Дейли мирър".

След осеммесечна връзка двамата решават да се оженят. Анди обаче продължил със своя травестизъм, обличал се с женски дрехи, носел обувки с ток и поли. Линда пък му помагала да се гримира и облича стилно... лудо семейство. 

"Той беше гол, когато правехме секс. Така че, предполагам, тогава той си е бил Анди. Но пък винаги ми е било приятно да му помагам при съчетаването на дрехите и грима. Това беше нашата малка тайна", .”, споделсподеля тя.

Анди и Линда били щастливо женени от две години, когато решават да си имат дете. През 1991 година се ражда дъщеря им Джоли.

Постепенно обаче Линда разбрала, че травестизмът на Анди не е просто хоби. Лекар предположил, че Анди е транссексуален. Двамата съпрузи осъзнали, че са много различни и се развеждат, но останали приятели.

След това Анди търси информация за операция на смяна на пола. Когато открива, че тя ще му струва 12 000 паунда, далеч над възможностите му, той изпаднал в дълбока депресия.

В пристъп на отчаяние се опитва да отреже пениса си с нож. При вида на бликналата кръв, набира Бърза помощ и хирурзи извършват животоспасяваща операция, за да го върнат обратно към живота.

Два месеца по-късно Анди е диагностициран с полова дисфория. След време Анди прави и решителната крачка да се превърне в Кристи. Преди четири години постъпва в болница в Лондон, където започва хормонална терапи. Гърдите започват да му растат, тялото му става по-фино, косата също започва да расте. Подлага на електролиза лицето и косата си, ходи на логопед, за да направи гласът си да звучи по-женствено.

През цялото това време бившата му съпруга Линда подкрепя напълно Кристи, а дъщеря им Джоди възприема нормално метаморфозите на баща си.

Все още обаче лелеяната операция не е факт, но пък Линда се зарича , че ще е първият човек с букет цветя, когато той-тя се събуди. "В края на краищата, това са приятелите", заключава тя.