Шейх иска Николета, дава 2 000 000 евро!

Пловдив Лайф

16-01-2013, 13:31

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Валери Божинов "спасил" съпругата си

Арабски шейх предложил 2 000 000 евро за Николета Лозанова. Футболната съпруга бе оценена на колосалната сума, по време на почивката си в Дубай, научи HotArena.net.

След като се разчу, че „Верона" не смята да пренаема отново Божинов от португалския "Спортинг" местни мениджъри предложили на футболиста да остане в Дубай. Агентите работели с местните "Ал Ахли" и "Ал Шабаб", а офертата била националът да премине в един от двата клуба.

Първоначално на футболиста била предложена сумата то 1,5 милиона и договор за 6 месеца. Нападателят обаче отхвърлил офертата, тъй като предпочитал да си остане на Апенините.

Последвала обаче и втора оферта, придружена от среща с футболното семейство. Щом видял явилата се облечена с къси панталонки и деколте до пъпа Николета, един от милионерите веднага обявил, че предлага 2 000 000 евро на футболиста, за да остане в Дубай.

 Божинов обаче разбрал накъде духа вятъра и за да предпази съпругата си от нежелано внимание отказал да играе в Дубай. Но напролет футболиста със сигурност ще трябва да се пробва да си търси нов клуб, твърдят от "Всеки ден".