Димчо Ненов доволен от старанието на новите

Спорт

16-01-2013, 18:50

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В Нефтохимик няма футболисти с оплаквания и всички тренират с желание и настроение

Две тежки тренировки проведоха футболистите на Нефтохимик. На сутрешното занимание играчите въртяха обиколки за тонус и подобряване на физическата  форма. На следобедната тренировка старши треньорът раздели отбора на три състава, които направиха интензивни игри помежду си. Наставникът и неговите помощници отблизо следяха играта на футболистите и правеха корекции, когато се наложи.

В тренировката взеха участие всички футболисти с изключение на Михаил Георгиев, който все още не може да се натоварва с топка. Младокът се подготвя по специална програма, която ще му позволи да започне пълно натоварване наравно с останалите през месец февруари.

Отстрани заниманието на своите съотборници изгледа вратарят Цветан Димитров, който след седмица ще свали специалната шина от коляното си. Димитров вече прави рехабилитационни процедури, които ще му позволят по-бързо да се включи в тренировъчния процес. Според лекаря на отбора Димитър Желязков, вратарят ще бъде напълно готов за игра през втората половина на месец март.

В края на заниманието Димчо Ненов похвали футболистите и отличи старанието на всички в отбора. След първите три дни тренировки, в Нефтохимик няма футболисти с оплаквания и всички тренират с желание и настроение.