"В защита на пещерния човек" отново в Бургас

Бургас Лайф

17-01-2013, 06:07

Снимка:

web.ticketstream.cz

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бродуей се пренася в Бургас с комедията “В защита на пещерния човек”

Бродуейският хитов спектакъл хвърля съвсем нова светлина върху взаимоотношенията между мъжа и жената

Безумно смешната постановка, спечелила милиони фенове по целия свят "В защита на пещерния човек", отново гостува на Бургас. Бродуейският хит спектакъл хвърля съвсем нова светлина върху взаимоотношенията между двата пола, стъпвайки върху хилядолетната мъдрост, че мъжете са ловци, а жените – събирачи,

Въоръжен с това познание, главният герой изследва необятната вселена на събирачките - този тайнствен свят на най-добри приятелки, пазаруване и секс. Със самоирония и хумор той анализира и начина на живот на ловците. Разкрива ни какво значение може да има фразата "Да поседим, без да говорим" , защо дистанционното на телевизора е толкова важно за мъжете, защо не обичат да питат за посоката, когато изгубят пътя или защо никога нищо не могат да намерят в къщи.

"В защита на пещерния човек" е брилянтно представление, спечелило милиони зрители в повече от 40 държави на повече от 30 различни езика. Само за няколко години успява да спечели фенове по целия свят и да постави рекорд като най-дълго играното солово представление на Бродуей.

"Пещерният човек" е забавен и проницателен спектакъл за отношенията между мъжете и жените. По време на представлението зрителите честичко се побутват с лакет, разпознавайки себе си в историите, разказвани на сцената.  Ден по-късно постановката ще зарадва и варненската аудитория.

Представлението ще се играе тази вечер от 19 часа в драматичен театър “Адриана Будевска”Снимка на Деня

Щрихи от Плевен