Календарите на нафтата за 2013 пак свършиха

Спорт

17-01-2013, 09:28

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Магазинът на "Красико спорт", откъдето могат да се закупят календарите се премести в спортна зала Бойчо Брънзов на партерния етаж

За втори път феновете и привържениците на Нефтохимик изкупиха календарите на Нефтохимик за новата 2013 година. Те се продават на символичната цена от 2 лева в магазина на Красико спорт". Явно със започването на училище след зимната ваканция, тези привърженици, които не са успели да си вземат постера на отбора, сега са потърсили  тази възможност.

От началото на седмицата феновете, които искат да се снабдят както с календар на отбора, така и с нова екипировка на нафтата, могат да го направят, но на нов адрес. Магазинът на "Красико спорт" се премести в спортна зала Бойчо Брънзов на партерния етаж. В него вече са заредени всички артикули и пълната екипировка на отбора на Нефтохимик, както и много други спортни атрибути за футбол и други видове спорт. От идния понеделник ще бъде направена и последна доставка от календарите на Нефтохимик за новата година, за да могат тези, които не са успели да си вземат постера с любимия отбор да го направят.