Мъри съветвал Стойчо в ЦСКА

Спорт

17-01-2013, 10:34

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Наставникът на Ботев препоръчвал футболисти и дори предлагал подготвителни лагери, твърди собственикът на армейците Иво Иванов

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов е съветвал уволнения вече треньор на ЦСКА Стойчо Младенов по доста въпроси. Това разкри в скандално интервю пред „7 дни спорт” единият от собствениците на армейците – Иво Иванов. Според него Мъри е препоръчвал на колегата си футболисти и дори е давал „компетентно” мнение относно подготвителните лагери на ЦСКА.

Иванов естествено прави намек за мениджърски интереси и комисионни, забърквайки името на Стоилов.

Ето част от изказването му по темата:

Да, част от футболистите, които бяха привлечени, са препоръчани от Мъри Стоилов. Ние това го разбрахме впоследствие. Треньорът пише докладна записка и казва - тия футболисти ми трябват.

Значи треньорът Стойчо Младенов е в комбинацията или поне той е гласът на Мъри.

Нямам представа как е възможно това да се случи, но е факт - Мъри съветва ЦСКА, Мъри съветва треньора на ЦСКА.

Това е част от хаоса. Например отиваме на лагер в Боровец при завишена цена, защото ще сме на специален режим. Оказва се, че менюто е ол инклузив като на туристите. Същото, което ядат туристите, ядат и нашите футболисти - мусака, пълнени чушки, пиле с картофи. Връщаме се от лагера и правим кръвни изследвания. И какво се оказва - резултатите на нашите футболисти са отвратителни. Хемоглобинът е толкова нисък, че не можеш да разбереш на мъж ли е или на жена.