Розова гумичка в заплашителен плик за Главчев от ГЕРБ

Политика

17-01-2013, 12:43

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Депутатът обаче се уплащил, поискал проверка да не би да е радиоактивен елемент

Заместник-председателят на ГЕРБ Димитър Главчев получил стряскащ пакет в Народното събрание. Неизвестен шегаджия адресирал колет с розова гума до Главчев.

Размерът на пратката обаче наподобявала по-скоро бомба. Все пак след проверка се оказало, че в плика има розова гума с размерите на тухличка, на която пишело "For really big mistakes" (За наистина големите грешки, бел.ред.).

Самият Главчев обаче си помислил, че му пращат радиоактивен елемент.

"Веднага поисках проверка. Сметнах, че ми пращат нещо във връзка с предстоящия референдум за АЕЦ "Белене", призна Главчев в шоуто "Комисията Павлов" по TV7.

Все пак зам.-председателят на ГЕРБ прие с усмивка подаръка и призова шегаджията, който му е изпратил гумата да се обади.

"Оригинално е. Благодаря за подаръка. Вложен е смисъл и аз го приемам. Има неща в политиката, които обаче не могат да се изтрият", заяви Главчев.

С усмивка ГЕРБерът коментира и вечните си препирни с Мая Манолова в ефир. Той дори призова червената депутатка да тръгнат заедно на обиколка из страната.

"Тя самата ми каза, че в провинцията са щели да ме замерят с камъни. Предлагам да идем заедно. Да обиколим селата и малките градове и да видим по кого ще хвърлят", призова Димитър Главчев.