Кристина Нова – котка и лисица

Пловдив Лайф

17-01-2013, 12:23

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Хаус музиката събрала две влюбени души

Секси женски вокал, съпроводен от приятно хаус звучене – това е Кристина Нова. Тя е едно от последните попълнения на българската клубна сцена. На лайф участието си в пловдивско заведение певицата се появи в черна риза с приятно отворено деколте, разкриващо женствените й форми. Кристина пристигна с дуетната си половинка DJ JoyGlory, който е плътно до нея, не само на участия, но и в живота. Събира ги любовта към хаус музиката и вече две години и половина двамата са неразделни. Все още нямат планове за брак и деца, защото според нея времето само ще покаже кога да се случи всичко това.

Кристина оприличава своята музика на два вида животни. Първо на котка, свързвайки я с мистика, и второ на лисица – динамика, хитрост и находчивост. Според изпълнителката провокативното в това да си ъндърграунд артист е, че не могат хората да те видят навсякъде и подбираш внимателно ангажиментите си.  “Повечето качествена музика е ъндърграунд и малка част от нея стига до публиката”, споделя певицата.

Кристина има голямо желание да направи проект, в който вокала да е на български. Според нея това е предизвикателство, с което трябва се справи, защото все пак сме в България.