Gravity Co. с видеопремиера и концерт

София Лайф

17-01-2013, 13:13

Снимка:

PR

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Бандата ще забие на 18 януари в Sofia Live Club

На 18 януари, петък, Gravity Co. събират почитатели в Sofia Live Club за концерт, на който ще бъде промотиран издадения през декември албум Lost Satellite. Бандата ще изсвири своите нови композиции, както и най-емблематичните парчета от предходните три албума.

Освен на лайв изпълнение, гостите ще станат свидетели и на премиерата на видеото на пилотния сингъл Jack in the Boх, който вече успешно се движи напред в радиочартовете.

Клипът е по идея на Андрей Рашев, оператор, с когото Gravity Co. работят по последните си проекти и продуцентът на групата Георги Станев, който в случая изпълнява ролята на режисьор.

В деня на концерта, меломаните ще имат възможността да закупят, луксозно, лимитирано издание на Lost Satellite в CD формат, с автографи от групата. Там могат да се направят и поръчки за колекционерски, поименни, единично изработени винилови плочи.

Съдържащият 10 композиции Lost Satellite, е мастериран в лондонското студио The Exchange Mastering, от Майк Марш, работещ с някои от най-големите имена на световната музикална сцена, сред които Massive Attack, Depeche Mode, The Prodigy, Chemical Brothers и др.

Концертът е част от национално турне в подкрепа на албума.