Хареса ми GSM-а, свих го, призна си Радо Прашката

Крими

18-01-2013, 10:21

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пранги за Радо Прашката, свил GSM

28-годишният мъж вече е на свобода срещу 200 лева гаранция

"Забелязах момиче, което си играеше с готин телефон, който ми хареса, и си казах, че тази вечер ще бъде мой", разказа пред в. "24 часа" Радослав Стоянов - Радо Прашката, часове след като бе пуснат от ареста.

В сряда сутринта 28-годишният мъж бе арестуван за кражба на GSM в столицата.

Петричанинът, който нашумя от участието си в Big Brother, блъснал младата жена, докато тя говорела по телефона си, на ул."Ладога". Грабнал HTC-то и побягнал.

"Возехме се в автобус 204. Чаках я само да слезе. Тя ме изгледа втренчено и аз се ядосах. Последвах я в една тъмна улица и след 100-200 м минах от дясната страна и взех телефона с дясната си ръка. Започнах да бягам, а тя ми каза: "Радославе, защо го правиш? Поне ми върни картата", призна Прашката.

Той се уплашил, че момичето го е разпознало. Като се прибрал вкъщи, се зачудил дали да не върне телефона, но размислил. По-късно пуснал SIM картата в офис на мобилен оператор, а телефона оставил в заложна къща.

Жертвата веднага се отправила към 6-о РПУ и дала пълно описание на нападателя си. Прашката веднага бил задържан и разпитан. Той обаче така и не могъл да даде смислено обяснение за случилото се.

След десетина часа бил освободен срещу 200 лв. гаранция.

Радо Прашката има няколко кримирегистрации в полицията за кражби и грабежи, уточниха от СДВР.