Спипаха 16-годишен, нападал жени за злато, да краде в мола

Тийнейджърът прибрал мъжко горнище Adidas за 93 лв.

16-годишен бургазлия бе спипан от полицията за поредна кражба. След като попадна в полезрението на униформените в края на миналата година със серия обири на златни синджири, сега тийнейджърът се прехвърлил да краде маркови дрехи в мола. По данни на полицията младежът отмъкнал мъжко горнище "Adidas" на стойност 93 лв. Това се случило около 19 часа вчера в магазин "Карфур" в "Mall Бургас Плаза". Момчето в момента е задържано в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни.

Както Burgasutre писа непълнолетният обирджия успя да направи няколко удара преди полицията да го спипа. 

Три момчета на 15, 16 и 18 години пък се оказаха крадците на три цветни инфраред охранителни видеокамери на обща стойност около 600 лв. Обирът бил извършен на 26-и декември в детска градина "Чайка" в к-с "Меден Рудник".

В хода на разследването ченгетата установили, че тийнейджърите претарашили още две обществени сгради в комплекса и свили още две охранителни камери.

1 100 м. гол меден проводник с общо тегло около 115 кг. са отмъкнали апаши от междустълбия на електропреносната мрежа на EVN, разположена в югоизточния край на карнобатското село Черково. Това се случило в нощта срещу четвъртък. 

400 лв. пък се изпариха от вътрешния джоб на палтото на 34-годишен бургазлия в ресторант "Фаворит" в к-с "Зорница" около 22,40 снощи.