Евтините билети за Vaya Con Dios пред изчерпване

София Лайф

18-01-2013, 12:36

Снимка:

Loud Concerts

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Vaya Con Dios за последно

Феновете могат да изберат песните за концерта

Култовите изпълнители на “What’s a woman” и "Nah Neh Nah" се завръщат в София за един изключителен прощален концерт в зала 1 на НДК на 20 април. Той може да се превърне в наистина уникално събитие, тъй като Дани Клейн и компания дават възможност на феновете си да изберат песните от концерта.

Интересът към изявата на белгийската група на 20 април в Зала 1 на НДК е голям, билетите от ниските ценови категории са на изчерпване, обявиха организаторите от Loud Concerts.

Все още могат да бъдат намерени ограничено количество пропуски на цена от 45, 60 и 65 лв. в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна.

Предстоящият концерт на Vaya Con Dios е част от прощалното турне на групата и последен шанс за феновете да видят своите любимци на живо. Обиколката ще започне след по-малко от месец в Бейрут.

По този повод те предлагат на почитателите си да изберат част от песните, които VAYA CON DIOS да изпълнят по време на концертите си. В това число и българските фенове ще могат да отправят музикалните си пожелания на http://www.vayacondios.info/songs/.