Емануела: Дано този брак ми е последен (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

18-01-2013, 13:21

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата се готви за сватба с Никола, не издават датата

Певицата с изумрудените очи Емануела нагорещи обстановката в Пловдив. Хубавицата се появи в стилна рокля и в прекрасно настроение и забавлява почитателите си до ранни зори. На последното си участие в нощно заведение бъдещата булка сподели доста интересни неща, които се случват в живота й напоследък.

Емануела продължава да работи усърдно по нови проекти, да ходи по участия и да забавлява хората с музиката си. Толкова е ангажирана, че дори все още не е започнала подготовката за сватбата. Певицата споделя, че роклята ще бъде взета най-вероятно в последния момент.

Очакваното събитие ще е през лятото, но влюбените гълъбчета са суеверни и не желаят да издават датата засега. Никола, бъдещият съпруг на Емануела, иска да има момченце, но тя е на мнение, че няма значение какво ще е бебето, важното е да е здраво. Изпълнителката на “Таралеж” е сигурна, че много добре ще се грижи за бъдещия член на семейството в съчетание с двете кученца, които  обожава.

“Надявам се този брак да ми е последен”, каза Емануела. Според нея много от връзките се провалят, защото светът е развратен и хората нямат морални ценности. Фолк бизнесът изисква малко по-разкрепостено мислене, но всичко това е шоу и не бива да се бърка с реалността, мисли певицата.