Сърцето на "спайската" Гери Халиуел затуптя на милиардерска честота

Булевард

18-01-2013, 17:07

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата закова руския богаташ Антон Кашубовски

България била "държавата на Златките", ама ето че и по на Запад не са безразлични към парите.

Гери Халиуел, която със сигурност не е от най-бедните на нашата планета, се е влюбила лудо в руснак. Ако се питате как така е отворила сърцето си за чуждоземец, трябва да уточним, че човекът е милиардер.

Бившата певица от Spice Girls, която има петгодишна дъщеря Блубел Мадона от предишна връзка, се запознала с Антон Кашубовски миналия месец и от тогава сърцето й тупти на друга честота.

"Те се влюбиха мигновено и се виждат много често. Антон е просто нейният тип. Той има високопоставени приятели и обича да ходи на лов в страната. Гери твърди, че той е джентълменът, когото е чакала", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".

След запознанството си 40-годишната Гери и 39-годишният Антон, сред чиито приятели е и бившето гадже на певицата Хенри Бекуит, те били на романтично пътешествие в Рим, излизали на вечеря в Лондон и ходели заедно на лов.

Миналата година Гери имаше кратка връзка с комика Ръсел Бранд, с когото се запозна на репетициите за церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон.