Само в SL: Божинов и Николета измамиха с 400 лв. детегледачка

Животът

18-01-2013, 17:18

Снимка:

Night Flight

Автор:

Веселин Коларов

Всичко от Автора

Скандални разкрития за звездното семейство от бившата им служителка

Валери Божинов и Николета Лозанова са излъгали детегледачката си с 400 лева. Това заяви жената пред Sportline.bg, но не пожела да разкриваме името й, заради което ще я наричаме Виктория. Детегледачката, която за по-малко от месец на работа при популярното семейство се нагледала на какво ли не, разкри много любопитни подробности единствено пред нашата медия.

"Обадиха ми се от една агенция за работа, не ми казаха повече подробности. Като се срещнахме разбрах, че става въпрос за бебето на Валери Божинов и Николета Лозанова. Аз се съгласих, подписах договор за конфиденциалност, след което те ме взеха. Божинов си беше тук за един мач (б.р. България - Украйна 0:1). След това заминахме с него за Верона, беше много любезен, започна разказа си Виктория. - Настанихме се в къщата им във Верона. Аз и бебето бяхме на първия етаж, а те на втория. И двамата се държаха много добре. Първото нещо, което ми направи впечатление е, че Николета е властна жена и държи Божинов под чехъл. Каза ми, че ако го хване в изневяра, веднага ще го изрита. Изведоха ме из града, но не знаеха кои са забележителностите", каза още детегледачката.

След като живяла известно време със звездната двойка, някои неща започнали да й правят лошо впечатление. "Готвена храна в къщата нямаше. Купуваше се само готова, която не се изяждаше и се хвърляше. Много месо, на което му нямаше нищо, отиваше на боклука. Бебето го тъпчеха с шоколад, близалки. Освен това то си нямаше легло и преди аз да дойда спеше в спалнята между двамата", продължи Виктория с разказа си.

 

Вижте тук още скандални разкрития за звездното семейство от бившата им служителка