Тони Димитрова записа видеообръщение към бъдещите си внуци

Записът продължава 25 минути, в които певицата разказва целия си живот досега

Бургаската прима Тони Димитрова скоро няма да става баба, но това не попречи да запише видео обръщение към бъдещите си внуци. Записът продължава 25 минути, в които певицата разказва целия си живот досега, пише в. "24 часа".

Вероятно ще успее да им каже всичко това и на живо. Но преди месец внезапно решава да заснеме клип. Един ден певицата сяда в дома си и сама пише историята на живота си. Подбира снимки от личния си архив и любимите си песни, които да звучат за фон.

Двама нейни приятели, професионални режисьори, реализират краткия филм.

"Здравей, мило мое внуче. Аз съм твоята баба." Това казва Димитрова в самото начало. Сложила е очила с диоптър и забрадка.

"Работих дълги години като машинописка. Но на тях никой не им иска автографи и не ги дават по телевизията. И затова станах певица", продължава Димитрова. В същия момент прозвучава песен на друга изпълнителка, а Тони се провиква: "Ей, режисьорче, това парче е на една друга баба!" В началото на клипа певицата показва и своя снимка отпреди 13 години, на която е бременна с дъщеря си Магдалена.

След това показва и култови заглавия от жълтата преса: "Тони абортира", "Певицата ходи на психиатър" и "Димитрова чака дете от футболен бос". Докато коментира статиите, звучи смехът на Алла Пугачова от "Арлекино".

Целия клип са гледали само най-близките й приятели. Певицата им го прожектира в голяма зала в Бургас, в която празнува 50-годишния си юбилей на 10 декември миналата година.

На празника тя посрещна Виктор Калев, Драгомир Драганов, Стефан Диомов и още много приятели от цяла България.

"Всички се просълзиха. Това беше моят малък подарък и за тях. Да им кажа колко много ги обичам."