Пифа пред SL: Янчев уж бе голям цесекар, а избяга!

Спорт

19-01-2013, 12:16

Снимка:

Личен архив

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Дучето е човекът, дал най-много на отбора", казва любимецът на Сектор Г

Той беше отличен вратар, остава си голям човек и мъж на място, държащ на думата си. Такъв, който има позиция и не го е страх да казва нещата - както ги мисли. Сам твърди, че е "цапнат през устата".

Може би и заради това, както и заради огромното си сърце, бързо се превърна в любимец на феновете на ЦСКА, въпреки че е юноша на Левски. Със сигурност вече всички се досещат - става въпрос за Ивайло Петров.

Пифа не обича да дава интервюта, рядко говори пред медиите. Сега обаче се съгласи да отдели внимание специално на читателите на Sportline.bg. Иво е добър събеседник и винаги има какво да каже за любимия отбор. С него говорим по всички актуални теми около ЦСКА, за миналото, когато пазеше на вратата на "армейците", за новото му поприще - модата, дизайнерството, дрехите. Разбира се, не пропуснахме и раздялата на капитана Тодор Янчев с "червените". Нещо, което продължава се коментира от феновете и до днес.

"За Тошко Янчев какво да кажа? Тошко си е Тошко. Добро момче, но... Аз мисля, че той направи грешка с това, което направи - да си тръгне от ЦСКА. А толкова се биеше в гърдите. "Аз еди какво си, аз това, аз онова", така говореше. И изведнъж какво? Избяга! За мен това неговото е бягство. А говореше какъв е цесекар, колко помага на отбора, на този, на онзи... Избяга Янчев, но в момента за него повече няма да кажа и дума", коментира Ивайло Петров.

"Феновете на ЦСКА са най-многобройни в България, милиони са. Сега е моментът да подадат ръка и да помогнат на отбора. За мен Дучето остава човекът, който милее най-много за ЦСКА, най-моного е помагал на отбора, най-много е давал за него. За тези новите не мога да кажа нищо. Аз заставам зад Дучето и за мен беше грешка, че той се оттегли от поста си във фен клуба.", каза още Пифа.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ИВАЙЛО ПЕТРОВ ЧЕТЕТЕ САМО В SPORTLINE.BG