Изненада! Ботев си тръгва от Гърция

Спорт

19-01-2013, 17:29

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Мъри недоволен от лошите терени, спарингът с Чавдар ще е на стадион "Пловдив"

Спортно-техническият щаб на Ботев взе изненадващо решение да прекрати подготвителния лагер в Александруполис, научи Plovdivutre.vg. Това е станало по настояване на треньора Станимир Стоилов.

Мъри е разочарован от състоянието на терените в гръцкия град които се влошили още повече след почти неспирните дъждове през тази седмица.

Така тази вечер ще е последна за канарите в южната ни съседка, като ще бъде използвана за отпразнуване на рождените дни на спортния директор сашо Александров – Кривия и вратаря Росен Андонов, разбра още Plovdivutre.bg.

Утре сутринта жълто-черните се качват на клубния рейс и отпрашват към Пловдив, където ще тренират до заминаването за Кипър. Предвидената за 23 януари контрола срещу Чавдар (Етрополе) ще се играе на градския стадион "Пловдив" от 14,00 часа. Мачът първоначално бе насрочен за Александруполис.

Същевременно се търси вариант за по-ранното заминаване за лагера в Кипър. По програма той трябва да започне на 1 фервруари, но желанието на треньорския щаб е подготовката в Агия Напа да стартира по-скоро.