Извънземните идват...през март

Животът

19-01-2013, 17:33

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Три огромни космически кораба пътуват към Земята, твърдят експерти

Три огромни космически кораба идват към Земята.

Учените ги очакват през месец март 2013 година. Това заявил пред Weekly World News Франк Лейк-експерт от SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence - проект за търсене на извънземен разум), пише Profit.bg.

Срещите с НЛО зачестяват и специалистите от SETI направиха своето изявление по въпроса.

"Три гигантски кораба са се насочили право към Земята, най-големият, от които е широк 200 мили. За момента се движат около Юпитер и според скоростта им ще са на Земята през пролетта на 2013 г.", информира Джон Малей, главен експерт от SETI, цитиран от в. 24 часа.

Подобни случаи с космически кораби са засечени в Китай и Индонезийско море през 2011 година. Според запознати това са извънземни от планетата Гутан. Същите три гигантски кораба се очаква да кацнат на Земята и след два месеца.

Новите Гутански кораби са били засечени в базираната в Аляска свръхсекретна американска система HAARP. Тя е била проектирана да изследва северното сияние и неговите специфики.

Според учените от SETI забелязаните летящите обекти, са именно тези чакани извънземни кораби. Те ще станат видими за оптичния телескоп, едва след като достигнат орбитата на Марс. Информацията е предадена веднага на Американското правителство.