Плачете момичета, Лео ди Каприо се оттегля от киното

Поне засега ...

Измина една успешна година за роденият в Лос Анджелис актьор и може би сега той се нуждае от малко повече време за себе.

В щатите изтече обезпокоителната информация, че Леонардо ди Каприо смята да натисне бутона за пауза на актьорската си кариера. Поне за малко. Но, момичета, моля изчакайте...

Преди да започнете да късате плакатите на Титаник от стената в спалнята и да поствате в мрежата „Край, всичко е свършено, Лео...”, се отпуснете... Той най-вероятно ще се завърне преди да се усетите:

"Току що направих три филма и сега с нетърпение очаквам да се върна у дома в моята къща", казва актьора в скорошно интервю.

Трите филма всъщност са: „Вълкът от Уолстрийт”, „Великият  Гетсби”, и „Джанго без окови”, последния разрева много фенки, заради пренебрежението на Академията и неномонирането му в категорията за най-добър актьор в поддържаща роля.

Ролите, всички доста интензивни, са оказали влияние върху емоционалното му „благосъстояние”, така че малко „лично време” със сигурност ще му дойде добре.

"Взимам много на сериозно това което правя, когато съм на снимачната площадка съм фокусиран само върху работата. Моят начин да разпускам е да излизам с приятелите си и да говорим за абсолютни  глупости, нищо важно и да се държим като пълни идиоти." Разказва за живота си между снимките и свободното време Леонардо, като оприличава правенето на палячовци с неговите приятели като "терапия".

"Обичам да съм сред приятели, но наистина не съм се прибирал у дома от година и половина, всъщност дори не си спомням последния път, когато съм си бил в къщи", казва още той.

„Вълкът от Уолстрийт” и „Великият Гетсби” трябва да излязат през 2013. След това бележника с ангажименти на актьора е празен.