Бавачка: Николета пие хапчета, ходи замаяна

Пловдив Лайф

20-01-2013, 17:47

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На Валери пък му е писнало от футбол, твърди напъдена детегледачка

Не съм сигурна, но Николета изглеждаше, че пие някакви хапчета. Такъв вид имаше. Беше замаяна и понякога се държеше странно. На Валери пък му е писнало от футбол. Вкъщи въобще не гледаше мачове, дори и Шампионска лига. Той пуши и електронни цигари, но това мен не ме засяга. Това заяви пред вестник Телеграф, бившата детегледачка на дъщерята на звездното семейство. Жената сподели, че бившите й работодатели й дължат 400 лв.

Изпратиха ме за България за 10 дни с обещанието да ми се обадят. Те щяха да си идват за рождения ден на Николета на 30 ноември. Тогава ми дължаха 400 лева. За цялото време са ми платили само аванса. След това ги търсих. Много пъти звънях на Николета, но тя не си вдига телефона. Есемес й писах, но нямаше отговор. Не знам какво да правя сега. Вече започнах нова работа и се надявам да ми платят дължимото, разказва жената.

Бавачката споделя още, че Николета изглежда много властна и държи Валери под чехъл. Готвена храна в къщата нямаше. Купуваше се само готова, която не се изяждаше и се хвърляше. Много месо, на което му нямаше нищо, отиваше на боклука. Бебето го тъпчеха с шоколад и близалки. Освен това то си нямаше легло и преди да ме наемат, спеше в спалнята между двамата, споделя още жената, цитирана от Блиц.