Тачо започна с нафтата

Спорт

21-01-2013, 13:00

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Днес се очаква към Нефтохимик да се присъедини Янко Георгиев, който ще подсили вратарскта позиция след контузията на Цветан Димитров

Тази сутрин централният защитник Станислав Жеков - Тачо направи първа тренировка с Нефтохимик. Бранителят игра за последно в първенството на Индонезия, където е оставил много добри впечатления с изявите си.

Футболистите направиха едночасово бягане под строгия поглед на Димчо Ненов и помощниците Иван Цветанов и Тихомир Тодоров.

В заниманието се включиха всички играчи, които въпреки тежката тренировка бяха във видимо добро настроение след почти двудневната почивка в събота и неделя.

След обед играчите на Ненов ще направят тактическо занимание на Кампуса край Сарафово. В края му както обикновено ще се проведе и поредната двустранна игра.

Треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов все още не бърза с решението си за това кой от новите ще бъде отпратен и кой ще остане в отбора. Това ще стане до края на първия етап от подготовката в Бургас, когато ще се изиграят и двете конторли със Созопол и Несебър, съответно на 26 и 29 януари. Групата от футболисти, която ще замине за лагера в Правец ще бъде редуцирана до 24-ма.

Днес се очаква към Нефтохимик да се присъедини Янко Георгиев, който ще подсили вратарската позиция след контузията на Цветан Димитров. Димитров пък ще премине контролен преглед в столицата, след който най-вероятно ще свали обездвижващата шина и ще започне раздвижване на коляното.